• Contact via WhatsApp
  • Online shoppen met korting
  • Binnen 24 uur geld voor je cadeaubon
  • Kopers garantie
  • Korting
  • Contact via WhatsApp
  • Online shoppen met korting
  • Binnen 24 uur geld voor je cadeaubon
  • Kopers garantie
  • Korting

Cadeaubon verkopen tegen de hoogste opbrengst

Cadeaukaart verkopen? Dat kan! Hierboven kun je jouw cadeaubon gegevens invullen waarna we direct een vrijblijvend bod doen op jouw cadeaukaart. Selecteer het merk van de giftcard, de geldigheid (looptijd) en het bedrag en zie meteen hoeveel jouw cadeaukaart oplevert. Door op de knop "Bekijk jouw opbrengst" te drukken kunt je zien wat jouw giftcard waard is. Verder hebben we jouw bankgegevens nodig om het geld naar je over te maken. We vragen je foto's van het kaartnummer en beveiligingscode op te sturen, zodat we deze kunnen verifiëren. Zodra we de bruikbaarheid van de codes geverifieerd hebben zetten we jouw cadeaukaart direct online. Meestal is dit al na een paar uur! Zo zet je jouw cadeaukaart om in geld.

Verkoop je cadeaukaart hier, simpel, veilig en snel!

Ongebruikte cadeaukaart? Wissel ze om in geld!

Heb jij nog ongebruikte cadeaukaarten liggen die je ook niet gaat gebruiken? Zet ze bij ons om in geld. Helaas kun je cadeaukaarten niet retourneren. Veel mensen overwegen vaak maar iets te kopen, omdat ze de cadeaubon niet ongebruikt willen laten verlopen. Op zich een logische gedachte, want het geld voor de aankoop van de cadeaukaart is al uitgegeven. Wat veel mensen echter niet weten is dat je cadeaukaart ook kan verkopen voor geld. Natuurlijk zal dat minder opleveren dan de waarde van de cadeaukaart, maar het is vaak veel waardevoller dan de "onzin" aankoop die je anders zou doen.

Fysieke cadeaubon inwisselen voor in geld

Heb jij een fysieke cadeaukaart liggen die je wilt aanbieden binnen onze webshop of die je direct wilt verkopen? Dat kan heel gemakkelijk! We vragen je hiervoor de codes van de cadeaukaart in te voeren in het daarvoor bedoelde invoerveld in het formulier hierboven. De beveiligingscode, ook wel pincode genoemd, vind je vaak aan de achterkant en wordt pas zichtbaar nadat je de daarvoor bedoelde kraslaag hebt weggekrast. Deze moet je invoeren in het daarvoor bedoelde invoerveld hierboven in het inruilformulier.

Digitale cadeaubon inwisselen voor in geld

Tegenwoordig is de digitale cadeaukaart het aan het winnen in populariteit. Niet alleen omdat dit vanuit milieu en sustainability oogpunt een betere keuze is, maar ook omdat we zien dat veel bedrijven deze digitale cadeaubon optie steeds vaker gaan inzetten voor klantenbinding of werknemers beloning. Het inruilen van een digitale cadeaukaart gaat op binnen onze webshop ook heel gemakkelijk. Je kunt de cadeaukaart code en de daarbij geleverde pincode invoeren in de daarvoor bedoelde invoervelden hierboven in het inleverformulier.

Verkopen via een e-commerce website

Je kunt je ongebruikte cadeaukaart aanbieden op marktplaats of bijvoorbeeld E-bay. Deze site zijn heel erg goed bruikbaar voor het aanbieden van fysieke goederen, zoals meubels, autos, etc., maar helaas ook heel erg aantrekkelijk voor minder welwillende als het gaat om producten die een geldwaarde representeren. Daarnaast is een groot nadeel dat je vaak te maken krijgt met veel onzin biedingen en veel tijd kwijt bent aan het beantwoorden van vragen. Daarnaast weet je niet met wie je zaken doet en wil je voorkomen dat mensen na de aankoop van je cadeaukaart gaan klagen over de bruikbaarheid van de codes.

Gebruik minderduur.nl om je cadeaukaart te ruilen voor geld

Wij nemen alles voor je uit handen wanneer je jouw cadeaukaart aanbiedt op onze webshop. Zo hoef jij niet te onderhandelen met kopers over de prijs en kan je na een verkoop nooit te maken krijgen met onwelwillende die klagen over de bruikbaarheid van de cadeaukaart. Bij ons kun je veel verschillende merken cadeaukaarten verkopen en zo geld verdienen. Zonder gezeur of gedoe. Wij nemen alles uit handen.

Hoe werkt aankoop op minderduur.nl

Wij gaan de prijzen van onze cadeaubonnen binnen de dag laten aflopen vanaf de waarde die de bon representeer tot aan een minimale verkoopprijs. Is de minimale verkoopprijs bereikt dan beginnen we weer van voor af aan. Hieronder verduidelijken we dit mechanisme aan de hand van een plaatje. Kies dus jouw moment waarop jij de deal wilt sluiten en bepaal zelf hoeveel korting je krijgt!

Cadeaukaart verkopen - Minderduur.nl